Személyi jövedelemadója 3,5%-ával támogathatja a Bonus Pastor Alapítvány munkáját!

Nehéz időkben a legkisebb segítség is sokat számít.

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik az elmúlt évben úgy döntöttek, hogy személyi jövedelemadójuk 3,5%-ának felajánlásával a szenvedélybetegek között végzett szolgálatunkat támogatják. Múlt évben 21.367  lej gyűlt össze ebből a forrásból, amely a Terápiás Otthon 9 hónapi gázszámláját fedezte.

A megnövekedett villany- és gázárak nagy terhet rónak az Alapítványra, ezért idén is a Terápiás Otthon gázszámláinak fedezésére szeretnénk fordítani a beérkezett összeget, hogy a lakók zavartalanul folytathassák a terápiájukat.

Felajánlásával tehát idén is hozzájárulhat emberi sorsok megváltozásához, életutak rendeződéséhez.

A felajánlás határideje: 2023. május 25.

 

Hogyan tudja felajánlani adója 3,5%-át a Bonus Pastor Alapítványnak?

1) A 230-as űrlap kitöltése és eljuttatása a helyi adóhivatalhoz

Most már ONLINE, 1-2 perc alatt felajánlhatja személyi jövedelemadója 3,5%-át a Bonus Pastor Alapítványnak!
Töltse ki az űrlapot online a személyes adataival ITT, majd a “Semneaza formular” gombra kattintva a kurzor/egét segítségével írja alá és küldje el a nyomtatványt.

Amennyiben nem szeretné online kitölteni, a 230-as űrlap letölthető ITT, vagy igényelhető az office@bonuspastor.ro címen, vagy a marosvásárhelyi illetve kolozsvári irodánkon. A kitöltött ívet postán lehet elküldeni tértivevénnyel (confirmare de primire) a területi adóhivatalba, esetleg személyesen is beviheti.

A marosvásárhelyiek  személyesen is beadhatják a Bonus Pastor Alapítvány marosvásárhelyi irodájához. Ha ezt az utat választja, kérjük, tegye meg május 15-ig, hogy munkatársainknak legyen idejük eljuttatni az adóhivatalba.

2) Az egységes adóbevallási nyilatkozat (declarație unică) 6B rovatának kitöltése és eljuttatása a helyi adóhivatalhoz

Azoknak, akiknek egységes adóbevallási nyilatkozatot (declarație unică) kell kitölteniük, valamivel könnyebb a dolguk. Ők az egységes nyilatkozat űrlapjának 6B pontjában nyilatkozhatnak a jövedelemadójuk 3,5%-ának átirányításáról. Kérjük, hogy a 6B rovatba írják be a Bonus Pastor Alapítvány adatait:

  • denumirea entității nonprofit: Fundația Bonus Pastor
  • cod de identificare fiscală: 8599151
  • cont bancar: RO83RZBR0000 0600 0314 4997

Az egységes adóbevallási nyilatkozatot interneten vagy személyesen juttathatjuk el a területi adóhivatalhoz.

Köszönjük a bizalmát!