Megszűnik a Bonus Pastor Hollandia szervezet

A Bonus Pastor Hollandia szervezetet azért alapították 2011-ben, hogy finanszírozási források és önkéntes kapcsolatok beazonosításával, szakmai tanácsadással támogassa a Bonus Pastor Alapítvány tevékenységét Romániában.

Az elmúlt 16 évben a szervezet kuratóriumi tagjai és szimpatizánsai különböző anyagi javakkal, tanácsokkal és imával járultak hozzá a romániai szenvedélybetegek felépüléséhez.

A Kuratórium összetételében nemrég történt személyi változások következtében 2017. október 1-től a Bonus Pastor Hollandia szervezet hivatalosan is megszűnik.
Azonban ez nem jelenti az együttműködési kapcsolat megszűnését is, ugyanis Hennie van Leeuwen és Harry van der Stege alapító tagok új formát találtak arra, hogy továbbra is támogathassák az Alapítvány munkáját. A romániai kuratóriummal közösen kidolgoznak egy olyan önkéntes támogatási formát, amely alkalmas lesz arra, hogy az Alapítványnak szánt támogatások a jövőben is célba érjenek. A változás gyakorlati vonatkozásairól néhány héten belül várhatók konkrét információk.

Ezúton is köszönjük mindazoknak , akik az évek során a Bonus Pastor Hollandia szervezeten keresztül hozzájárultak a Bonus Pastor Alapítvány céljainak megvalósításához.