Nyári utógondozói tábor 2017

Az idei utógondozói tábor több mint 80 személlyel zajlott a Bucsinon. Régi és új résztvevők örömmel, kíváncsisággal köszöntötték egymást, barátokként búcsúztak az együtt töltött hét után.

Nyolc eseménydús nap alatt a már megszokott rend szerint előadások, áhítatok, fórumbeszélgetés, kiscsoportos foglalkozások alkalmával jártuk körbe az idei témát, a kontrollt.

Délutánonként a sok szabadidő mellett érdekes tevékenységeket szerveztünk: Nagy László és csapata az íjászat fortélyaiba nyújtott betekintést, Szalczer Iza könnyed mozdulatokkal gyönyörű díszeket varázsolt a mézeskalácsokra. Nemcsak hölgyek, de kislányok, kisfiúk is kipróbálták a díszítés fortélyait. A tiroli drótkötelezés főleg a fiatalabbakat, gyerekeket vonzotta. Láttunk bátor hölgyeket is, akik határaikat feszegetve siklottak a pályán.

utogondozoi tabor

 

Első ízben rendeztük meg a Bucsini Olimpia névre keresztelt akadályversenyt. Volt benne fára akasztott csokiskenyér evés kéz nélkül, vízhordás lábbal, kocsihúzás, labdavezetés, meg nagyon sok jókedv, gyermeki izgalom, szurkolás egymásnak.

A kirándulás, fürdés, tábortűz, Bucsin-TV szintén elmaradhatatlan kellékei az idei tábornak is.

Hálával, örömmel tekintünk vissza minden lelki és testi táplálékra, amivel gazdagodtunk.