Karácsony a Terápiás Otthonban

„Kedves lakók, a vendégfogadás és az ajándékozás a személyes érintettség rítusa számomra. Szeretettel fogadtatok, szeretettel fogadjátok az emlékeztetőt. Barátsággal: Mezei Sándor”

„Drága sorstársaim! Áldott, békés karácsonyt, és örömökben, gyógyulásban gazdag boldog új esztendőt kívánok nektek sok szeretettel! Ölellek benneteket! Gabesz Nyíregyháza”

„Kedves jelenlegi ózdi lakók, sorstárs-barátaim: csak azt kívánom karácsonyra, hogy az Angyalka hozza el nektek is azt, amit lakó koromban 14 évvel ezelőtt nekem is elhozott. A felismerést, hogy a lehető legjobb helyen vagyok, és valós esélyem van a végleges szabadulásra, ha komolyan veszem a Jóisten által kínált lehetőséget. Ölellek benneteket: Doki”

„Kedves sorstársaim, kedves jelenlegi Ózdi lakók! Kívánok boldog Karácsonyt és boldog új évet! Kívánom, hogy erőfeszítésetek meghozza a gyümölcsét és legyen még sok-sok józan karácsonyotok. Szeretettel Erdélyi Zsolt”

Ez csak egy pár azokból a biztató szavakból, amelyek azokat a karácsonyi ajándékokat kísérték, amelyeket az öregfiúk küldtek a magyarózdi terápiás otthon jelenlegi lakóinak. Figyelmes meglepetésük könnyeket csalt nem egy lakó szemébe. Az Otthon történetének első ilyen élménye volt ez. Hátha hagyománnyá válik!