SZJA 3,5%

Sok kicsi sokra megy!
Személyi jövedelemadója 3,5%-ával támogassa a Bonus Pastor Alapítvány munkáját!

Az utóbbi években egyre többen támogatták személyi jövedelemadójuk 2%-ának felajánlásával a szenvedélybetegek között végzett szolgálatunkat, amit ezúttal is tisztelettel köszönünk. Az elmúlt évben 8950 RON gyűlt össze ebből a forrásból – ez az összeg is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarózdi Terápiás Otthonban zajló hosszú terápiás program résztvevői elinduljanak a változás útján és újjáépítsék életüket. Köszönjük, hogy bizalmával Ön is hozzájárult ehhez a sikertörténethez!

Idéntől pozitív változás történt: adója 2%-a helyett 3,5%-al támogathatja a Bonus Pastor Alapítvány munkáját. A felajánlásával idén is hozzájárulhat emberi sorsok megváltozásához, életutak rendeződéséhez. Előre köszönjük!

Felajánlási határidő: 2019. március 15.

A 230-as űrlap ITT letölthető, igényelhető az office@bonuspastor.ro címen vagy személyesen átvehető marosvásárhelyi, kolozsvári vagy székelyudvarhelyi irodánkból. A kitöltött ívet vagy személyesen kell eljuttatni abba az adóhivatalba, ahová területileg tartozik vagy postán elküldeni tértivevénnyel (confirmare de primire).

Köszönjük a bizalmát!