Országos Találkozó, 2016. 04. 8-10, Méra

Az idei év második Országos Találkozójára került sor a Bonus Pastor Alapítvány szervezésében, Mérán, Kolozs megyében. A rendezvény témájául a Kísér(t) az árnyékom – árnyékszemélyiség és projekció” mondat szolgált. Bennsőséges, jó hangulatú konferencia volt.

Az áhítatokat Szakács Előd lp., a rendezvény egyik főszervezője, Mezei Csaba, helyi lelkipásztor, valamint ifj. Berke Sándor tartották, a vasárnapi istentiszteleten pedig Horváth Levente lp. szolgált. A vasárnapi istentiszteletre eljöttek a helybéliek is, akik érdeklődéssel hallgatták az igehirdetést és a bizonyságtételt.

OT3

Az előadásokat Sikó Csaba tartotta az árnyékszemélyiség és a projekció témákban. Mindkét témát sikerült közel hozni a hallgatósághoz, intenzívek voltak a csoportbeszélgetések és a szünetben is többször visszatértek a témához.

Szombaton két kiscsoport-alkalomra is sor került a két előadás között. A csoportvezetők (Horváth Mária, Horváth Levente és Szakács Előd) pozitívan nyilatkoztak a csoport-alkalmakról. Jó beszélgetések alakultak ki, személyes történetek kerültek terítékre, és sokan jutottak szóhoz. A résztvevőktől is pozitív visszajelzések érkeztek.

Hálát adunk mindazokért, akik anyagi, természetbeli adományaikkal hozzájárultak a rendezvény létrejöttéhez, ezúton megköszönve nekik a Bonus Pastor Alapítvány támogatását.

Az eseményen készült hanganyagok meghallgathatók a következő linkek letöltésével:

01. Pentek esti nyitoahitat – Szakacs Elod

02. Szombat reggeli ahitat – Mezei Csaba

03. Szombat – elso eloadas – dr. Siko Csaba

04. Szombat – masodik eloadas – dr. Siko Csaba

05. Szombat esti ahitat – ifj. Berke Sandor

06. Vasarnap – istentisztelet – dr. Horvath Levente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posted by Kyle Ferguson on máj 02, 2016 under hírek