Mini-tini tábor 2014

2014 mini tini csoportkepMajdnem tíz különböző helységből érkeztek táborozók és önkéntesek a Bucsini táborba július 21-én. A 26 mini-tini táborozónak tíz önkéntes segített, hogy minden szépen és rendben történjen.

A tábor célja: a célcsoport életkori sajátosságait figyelembe véve és hozzá alkalmazkodva egy befogadó, családias légkör biztosítása és közös élmények megélése révén keresztyén értékek átadása. Ezek az értékek: közösség, biztonság, elfogadás, személyes kapcsolat. Ezen kívül személyes példákon keresztül, de ismeretterjesztő anyagok, beszélgetések során is, felvonni a figyelmet a szenvedélybetegség súlyosságára, ennek megelőzésére biztatva a fiatalokat.

A táborhely adta lehetőségeket kihasználva (szabadtér, sporteszközök, rudak, kötelek, labdák) hagyományos tornával vagy energizáló játékokkal frissíthették fel testüket a táborozók, készülve minden nap a további izgalmas tevékenységekre.

A 2014-es tábor a „Szuperhősök – példaképek” téma köré volt építve, mely különböző tanító jellegű előadások, bizonyságtételek, beszélgetések vagy csapatépítő játékokon keresztül volt feldolgozva.

Az esti program keretén belül különböző stílusban (szerelmes költemény, ária, népdal, rap) adták elő a résztvevők a nap eseményeit, illetve tábori napló került felolvasásra. Majd közös éneklés, filmnézés (Saint Ralph), játékok (esti szaladás: pontszerző fogócska játék sötétedés után), árverezés (vicces tárgyakat lehetett kavicsokért megvásárolni úgy, hogy csak a tárgy álnevét árulták el, az, hogy milyen tárgyról van szó csak a vásár, licit után derült ki), tábortűz, forrócsokizás, beszélgetés, és minden este közös elcsendesedés és imádság.

Köszönjük támogatóinkak:

Consiliul_judetean_Mures text Verestói Attila Alapítvány
hoe FrieslandCampina

 


Posted by on aug 04, 2014 under beszámolók