Januári látogatás Hollandiába

Hollandia januar 2015 Endre IstvanNagy kiváltság volt január végén ellátogatni Hollandiába, találkozni barátainkkal és a Bonus Pastor Hollandia partner-szervezetünkkel. Látogatásunk fő célja az Ózdi Vízprojekt Bizottsága és a NEON Nunspeet megbeszélése volt január 28-án, de ugyanakkor Szabó István bemutatása a hollandiai partnereinknek és barátainknak, aki átvette az ügyvezetői igazgató tisztséget Erdő Endrétől.

A Bonus Pastor Hollandia és a NEON Nunspeet felajánlották, hogy segítenek összegyűjteni a szükséges anyagi fedezetet az ózdi vízprobléma megoldására. Több éve már problémát jelent Ózdon az ivóvíz biztosítása, egy hosszú távú megoldáshoz pedig egy nagyo bb anyagi befektetés szükségeltetik. Nagyon hálásak vagyunk Holland barátainkért, akik nem csak meglátták a szükséget, de fel is ajánlották, hogy segítenek a projekt megvalósításában. (Bővebb információ ITT)

Hollandia januar 2015 Endre Istvan HarryRövid látogatásunk alatt Harry van der Stege meleg vendégszeretetét élveztük Nunspeet városában, akinek több barátjával is találkozhattunk. Egy ilyen találkozás eredménye egy ajándék laptop volt az alapítvány részére, amit Hennie Mensink adományozott. Köszönjük!

Hálásak vagyunk minden barátunkért és partnerünkért, akik támogatnak a szenvedélybetegek felé végzett munkában, különösképpen a Holland barátainkért, akik már a kezdetektől fogva mellettünk vannak. Köszönjük! Isten áldjon benneteket!

Erdő Endre

NEON-LOGO


Posted by on Már 20, 2015 under beszámolók