Gyerektábor 2015

1052015. július 20-25 között összesen 52 személy vett részt a gyerektáborban Magyarózdon, 37 gyerek (24 fiú ás 13 lány) és 15 munkatárs. Már az első naptól kezdve elég bensőséges hangulat alakult ki, mivel sokan már ismerték egymást, így az új gyerekek is könnyebben fel tudtak zárkózni. A kánikula miatt a program picit rugalmassabban volt kezelve. Idén néptánc tanulás is volt, amit a Terápiás Központ egyik lakója vezetett, ő nagyon jól értett hozzá, a gyerekek pedig nagyon élvezték.

Pozitív dologként megemlíthető, hogy olyan munkatársak is jöttek, akik gyerekként táboroztak régebben. A tavalyi önkéntesek nagy örömmel és bedobással vettek részt, feltöltődés volt számukra is a gyerektáborban való részvétel. Egyik önkéntes zeneterápiás apai jelenléte nagyon szükségesnek bizonyult, 3 olyan gyerek is volt, akik nemrég veszítettél el, egyik, ill. minkét szülőt.

A tábor egyik legnagyobb értéke, hogy keresztény alapokra épült, így beszélni lehetett a gyerekeknek Istenről, elmondva nekik az örömhírt, hogy Isten szeret bennünket és, hogy mehetünk Őhozzá, Ő a hű barát. Minden reggel feltöltöltődés volt, amikor Istenre és egymásra figyelve kezdtük el a napot amelybe napközben a gyerekeknek is csatlakozhattak.

Képgaléria: https://goo.gl/photos/7tbYbTGt68ftc8iv7

Köszönjük támogatóinkak:

bethlengabor_transparent Consiliul_judetean_Mures text Verestói Attila Alapítvány
hoe FrieslandCampina

 


Posted by on jan 28, 2016 under beszámolók