Az évkezdő munkatársi gyűlésünkről

Hálát adunk a sikeres évkezdő munkatársi gyűlésünkért, aminek a magyarózdi rehab adott otthont január 26.-án. Négy holland vendégünk is volt (Harry van der Steege, Hennie and Pete van Leuween and Jan Baldé), akik közül ketten a gyűlésünkön vettek részt és hasznos tanácsokkal láttak el bennünket, ketten pedig fizikai munkával is segítettek az ózdi vízproblémán.

Végre volt egy olyan napunk, amikor nem kellett sietnünk az áhitattal és a közös imádkozással! Tartottunk egy gyümölcsöző ötletbörzét és áttekintettük, mi történt az elmúlt negyedévben és megbeszéltük 2016-os céljainkat, melyek között szerepel a terápiás munka tökéletesítése, csapatépítés a munkatársak számára és jobb kommunikáció a partnereinkkel, majd a Belső Működési Szabályzatról beszéltünk. A nap végén tartottunk egy külön tárgyalást kifejezetten a hollandok igényeiről a honlapunkat illetően.

Jelenleg a legtöbb munkatársunk a február elsejétől 12.-éig tartó rövid terápiás programunkra készül. Kérjük, imádkozzatok a munkájukért és a függő betegekért, akik a segítségünket kérik és szeretnének változtatni az életükön.

IMG_20160126_110118


Posted by Orsi Bűcs on jan 29, 2016 under hírek